Openingstijden

                            maandag t/m zaterdag open van 10.00 uur tot 18.00 uur

                                      woensdag is onze wekelijkse sluitingsdag

                                                  (niet tijdens vakantieperiodes)

                                   zondags zijn wij open van 11.00 uur tot 18.00 uur
                                                               

      Amy & Lizzy met de pastahoeden, ontworpen & gemaakt door Il Rovigo Sluis.

Pastacreaties Il Rovigo

Ook maakt Il Rovigo originele creaties van pasta volgens eigen ontwerp.

Pasta, heerlijk om te eten, maar ook zeer geschikt om creatief mee te werken. Zo hebben we bij Il Rovigo zowel pasta jurken als pasta hoeden gemaakt. Hieronder enkele foto's van de creaties die met trots werden gedragen door mijn dochters Amy & Lizzy.

In de hoeden en jurken waren zo'n 30 verschillende soorten pasta verwerkt.

 

 

 

 

 

        

         

 

 

 

 

 

Lees meer

Contact gegevens

Il Rovigo specialiteiten & delicatessen

Carolien en Lizzy,
Kapellestraat 13,
4524 CW Sluis
M: 06-53521667
Info@ilrovigo.nl

Lees meer

Recept van de maand,

                                                   

Jonge bladsla met verse kaas & aardbeien,

                                                                                                                                            

     - 75 gram jonge bladsla (diverse soorten)

     - 250 gr aardbeien

     - 75 gram kapucijners (uit de peul)

     - 200 gr verse kaas of ricotta

     - 1 rode ui (in halve ringen)

     - 5 eetlepels dadel/vijgen balsamico

 

* Kook de kapucijners in water met zout in 6 minuten beetgaar, giet ze af en spoel ze in een zeef  onder stromend water koud.

* Verdeel de sla over 4 kommen, schep er met een lepeltje kleine bergjes kaas op. Leg daarna de aardbeien en uien ringen erop en bestrooi ze daarna met de kapucijners.

* Besprenkel de salade met de dadel/vijgen balsamico

* Serveer met vers gebakken broodjes

Lees meer