Betaalinformatie

Online betalen:
U kunt in de webwinkel online betalen met iDEAL.
Al meer dan een miljoen mensen per maand betalen hun internetaankopen via iDEAL. Waarom? Omdat u met iDEAL gewoon in de internetbankiersite van uw eigen bank betaalt. Gemakkelijk én veilig. U rekend hiermee af in uw eigen vertrouwde bankomgeving met de eigen specifieke beveiliging van uw bank. Als u al internetbankiert, dan kunt u op een eenvoudige wijze uw bestelling online afrekenen bij uw eigen bank ( ABN/AMRO-bank, ING-bank of RABO-bank). Wij zullen uw bestelling altijd aanvaarden en uitvoeren. Indien de levertijd onverhoopt langer is dan toegezegd zullen wij contact met u opnemen om te overleggen hoe dit verder af te handelen. Bij het uitblijven van de levering kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen, zodat wij voor u kunnen uitzoeken waar het pakket zich bevindt. Alle online betaalsystemen bieden wij zonder extra kosten aan.

Indien de betaling via iDeal niet wilt lukken, dan kunt u het verschuldigde bedrag ook middels internetbankieren overschrijven op ING rekening: NL51INGB0005160957  BIC: INGBNL2A
t.n.v.: IL Rovigo te Sluis met vermelding van uw factuurnummer, dat u per E-mail ontvangen hebt.

Na ontvangst van uw betaling wordt uw bestelling over het algemeen binnen 1 à 2 werkdagen verzonden via PostNL.

Vooruitbetalen:
Bestelling met een vooruitbetaling houden wij maximaal 14 dagen in behandeling. Nadat de 14 dagen verstreken zijn wordt u telefonisch of middels een E-mail op de hoogte gebracht. Reageert u niet binnen de dan gestelde termijn, dan wordt uw order geannuleerd. Om vooruitbetalingen goed te kunnen genereren gebruik dan als betalingskenmerk uw factuurnummer.

U kunt uw betaling overschrijven op:
ING : NL51INGB0005160957  BIC: INGBNL2A  t.n.v.: IL Rovigo te Sluis


Na ontvangst van uw betaling wordt uw bestelling over het algemeen binnen 1 à 2 werkdagen verzonden via PostNL.

Wilt u geen gebruik maken van onze webwinkel, maar toch een product bij ons bestellen, dan kunt u deze plaatsen via het formulier of via de fax. Na ontvangst van uw order sturen wij u een factuur d.m.v. een E-mail of een fax, waarin wij u vriendelijk vragen het bedrag van de bestelde goederen plus verzendkosten op onze rekening over te maken.

Na ontvangst van uw betaling wordt uw bestelling over het algemeen binnen 1 à 2 werkdagen verzonden via PostNL en bij een bestelling vanuit België, wordt deze zo spoedig mogelijk bij de Post in België aangeboden.

Wilt u telefonisch bestellen, dan nemen wij, nadat u de bestelling geplaatst hebt, zo spoedig mogelijk contact op om u te laten weten wat het totaalbedrag (inclusief verzendkosten) zal zijn. Wij geven u dan ook de gegevens die u nodig heeft om het bedrag te kunnen overmaken.
 

Pastacreaties Il Rovigo

Ook maakt Il Rovigo originele creaties van pasta volgens eigen ontwerp.

Pasta, heerlijk om te eten, maar ook zeer geschikt om creatief mee te werken. Zo hebben we bij Il Rovigo zowel pasta jurken als pasta hoeden gemaakt. Hieronder enkele foto's van de creaties die met trots werden gedragen door mijn dochters Amy & Lizzy.

In de hoeden en jurken waren zo'n 30 verschillende soorten pasta verwerkt.

 

 

 

 

 

        

         

 

 

 

 

 

Lees meer

Contact gegevens

Il Rovigo specialiteiten & delicatessen
Kapellestraat 13,
4524 CW Sluis
M: 06-53521667
Info@ilrovigo.nl

Lees meer

Recept van de maand,

                                                   

Jonge bladsla met verse kaas & aardbeien,

                                                                                                                                            

     - 75 gram jonge bladsla (diverse soorten)

     - 250 gr aardbeien

     - 75 gram kapucijners (uit de peul)

     - 200 gr verse kaas of ricotta

     - 1 rode ui (in halve ringen)

     - 5 eetlepels dadel/vijgen balsamico

 

* Kook de kapucijners in water met zout in 6 minuten beetgaar, giet ze af en spoel ze in een zeef  onder stromend water koud.

* Verdeel de sla over 4 kommen, schep er met een lepeltje kleine bergjes kaas op. Leg daarna de aardbeien en uien ringen erop en bestrooi ze daarna met de kapucijners.

* Besprenkel de salade met de dadel/vijgen balsamico

* Serveer met vers gebakken broodjes

Lees meer