Il Rovigo Food & More

Il Rovigo Food & More is een winkel met een groot assortiment delicatessen, specialiteiten en life style producten uit diverse landen zoals Italié, Spanje, Portugal en Turkije,

en is sinds 2007 gevestigd aan de Kapellestraat 13 in Sluis.

 

U vind bij Il Rovigo Food & More artisanale pasta’s, olijfolie en balsamico’s van de tap en truffelproducten uit verschillende streken van Italié.

Maar ook de alom bekende heerlijkheden met amandel als basis kunt u bij ons verkrijgen, denk hierbij aan dolci baci koekjes, catuccini en nougat.

Kruiden en specerijen uit verschillende werelddelen, koffiebonen en verse thee of een heerlijk flesje wijn, u vind het hier allemaal.

Vanuit Spanje hebben we de bekende olijfolie koeken maar ook op het gebied van olijfolie, pate, chips en visconserven is Spanje ruim vertegenwoordigd in de winkel.

 

Vanuit Turkije hebben wij handgemaakt borden en schalen in prachtige kleuren in de winkel staan, dit wordt regelmatig aangevuld met nieuwe designs en kleuren.

Ook de alom bekende turkse lampen kunt u bij ons vinden, hiermee heb je gegarandeerd sfeer en een warme uitstraling in uw kamer.

Zo zijn wij altijd op zoek naar mooie nieuwe kwaliteit producten in binnen -en buitenland om ons assortiment aan te vullen en uit te breiden.

Ook voor het maken van cadeau -en geschenkmanden bent u bij ons op het juiste adres, alles is aan te passen naar eigen smaak en budget.

Mocht het na dit alles nog niet lukken dan kunt u altijd nog kiezen voor een cadeaubon van Il Rovigo Food & More!

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart