Over ons

Il Rovigo Food & More is een sfeervolle winkel met een groot assortiment delicatessen, specialiteiten en life style producten uit diverse landen zoals Italië, Spanje, Turkije en Portugal, en is sinds 2007 gevestigd aan de Kapellestraat 13 in Sluis.

U vind bij Il Rovigo Food & More artisanale pasta’s, olijfolie en balsamico van de tap en truffelproducten uit verschillende streken van Italië. Maar ook de alom bekende heerlijkheden met amandel als basis kunt u bij ons verkrijgen, denk hierbij aan de dolci baci koekjes, cantuccini en nougat.

Kruiden en specerijen uit verschillende werelddelen, koffiebonen, verse thee of chocolade truffels, maar ook voor een heerlijke fles wijn kunt u bij ons terecht.

Prachtige handgemaakte lampen en servies uit Istanboel en Kutahya in de mooiste kleuren en designs.

Vanuit Spanje hebben we de bekende zoete olijfolie koeken, maar ook op het gebied van olijfolie, paté, chips en visconserven is Spanje ruim vertegenwoordigd in ons assortiment.

Ook voor het maken van cadeau -en geschenk verpakkingen bent u bij ons op het juiste adres, naar eigen smaak en budget aan te passen.

Mocht een keuze maken na dit alles nog niet lukken dan kunt u natuurlijk altijd nog kiezen voor een cadeaubon van Il Rovigo Food & More!